Verblijven

Vakantiewoningen

Op het landgoed worden drie vakantiewoningen verhuurd:

– het Vijverhuisje voor 4 personen
– het Zomerhuisje voor 6 personen
– Nieuwe Hoeve voor 10-12 personen

Deze 3 vakantiewoningen zijn uniek in architectuur, interieur en hun verbinding met de omgeving. De grote gemeenschappelijke noemer is modern comfort, authentieke sfeer en veel privacy. Zij zijn vrij gelegen en allen apart bereikbaar vanaf de openbare weg.

Alle woningen zijn voorzien van WIFI, TV, dvd, radio/cd speler en een terras met tuinmeubels. Tevens hebben ze een open haard of houtkachel.

Naast genieten en tot rust komen in de woningen en op het landgoed is er veel te doen in de omgeving: wandelen en fietsen in de natuur, zwemmen, musea en gezellige dorpen, stadjes bezoeken.

Ook voor kinderen is er genoeg ruimte om buiten te kunnen spelen. Afgezien van de grote grasvelden rondom de vakantiehuizen is er ook speelgoed, schommels en een zandbak aanwezig.

In de zomer kan bij het boeken van het Vijverhuisje gebruik worden gemaakt van de zwemvijver. Het Vijverhuisje is in de winter gesloten en is van 1 april tot 1 november geopend.

 

Het Vijverhuisje: Geschikt voor max 4 personen.
U bent omringd door bomen en vergezichten.
Het Zomerhuisje: Deze beidt plaats aan max. 6 personen.
Er is genoeg ruimte om te wandelen op het landgoed.
De Nieuwe Hoeve: Geschikt voor 10-12 personen
De uitgestrekte weides van het landgoed.

Vakantiewoningen te huur, dichtbij Tubbergen voor stellen, gezinnen en groepen. Huur ook een vakantiehuis in Twente, geniet van rust, natuur en historie op het Landgoed van Baasdam!

Menu