het Vijverhuisje

Rondom bos, uitzicht op de vijver...

Midden in het bos, in het oude landschapspark ligt het Vijverhuisje, met een prachtig uitzicht op de grote vijver. Dit compacte huisje is geschikt voor 4 personen en 1 kindje.


Boven zijn er twee slaapkamers (elk met 2 losse bedden, de grootste kamer met het kinderbedje; de slaapkamerramen zijn voorzien van horren! Voor alle bedden zijn eenpersoonsdekbedden, hoofdkussens en dekens aanwezig.

Beneden is de grote woon-leefkamer met grote eettafel, zithoek met een houtkachel, een ruim aanrecht met een complete keukeninrichting (electrische kookplaat, ijskast, combimagnetron en filterkoffieautomaat). Er is een badkamer met douche en wc.

Er is TV met dvd-speler, een radio/cd-speler  en (glasvezel) WIFI aanwezig.

De openslaande deuren komen uit op het overdekte terras. In het schuurtje staan tuinmeubels een BBQ. Buiten is bovendien een vuurplaats(kuil). Het hout hiervoor mag je zelf hakken. Voor kinderen zijn er schommels en is er een groot grasveld. Hoewel de vijver geen officiele zwemvijver is; kan en mag er gezwommen worden. De vijver wordt door drie wellen van vers water voorzien, er komt dus geen water van buitenaf in. 

Het Vijverhuisje ligt midden in het parkgedeelte met grote gras-percelen, welke in de zomermaanden éénmaal gemaaid en gehooid dienen te worden. Dit is weersafhankelijk en door ons helaas niet in te plannen. Graag uw begrip, wanneer deze werkzaamheden, die noodzakelijk zijn voor t onderhoud van het landgoed, tijdens uw verblijf uitgevoerd worden. Wij doen onze uiterste best u hierbij zo min mogelijk tot last te zijn.

Het Vijverhuisje is in de wintermaanden: van 1 november tot 1 april gesloten ivm het ontbreken van centrale verwarming...

© Landgoed Baasdam 2018